HV Schiphoorn heeft nieuw huishoudelijk reglement - Actueel - HV Schiphoorn

HV Schiphoorn heeft nieuw huishoudelijk reglement

Gepubliceerd door in Vereniging ·
Tags: HR
De algemene vergadering van 1 september heeft een nieuw huishoudelijk reglement (HR) vastgesteld. In het HR van HV Schiphoorn wordt de gang van zaken binnen de vereniging geregeld:
Het HR moet het kwaliteitshandboek van HV Schiphoorn zijn. Op onze huidige praktijk gericht en moet zo nodig regelmatig aangepast of zelfs uitgebreid worden. Met het HR in de hand zouden de leden de huurdersorganisatie moeten kunnen beoordelen en kunnen sturen door het te amenderen.
Het HR moet tevens namens de huurders voor HV Schiphoorn de basis zijn haar samenwerking met Wonen Midden-Delfland ten aanzien van huurdersparticipatie te intensiveren.
Bent u lid van HV Schiphoorn en wilt u het huishoudelijk reglement in pdf-formaat per e-mail ontvangen, stuur ons dan een bericht via de contactpagina. Geef daarbij uw naam en adres op en dat u het huishoudelijk reglement wil ontvangen.

Geen commentaren